Maatwerk

 

Bent u op zoek naar iemand die uw volledige verbouwing of nieuwbouwproject kan uitvoeren van A-Z? Dan bent u bij ons aan het goede adres.

Door alles in eigen beheer te doen, kunnen we perfect inspelen op de wensen van de klant en wordt alles tot in detail afgewerkt naar de persoonlijke wensen, ideeën en budgetten. U heeft slechts één aanspreekpunt. Makkelijker kan niet, toch?

 

We verzorgen totaalconcepten op maat: van de vakkundige plaatsing van uw haard tot de totale afwerking, inclusief verlichting, vloeren, kastjes, plafond en de afwerking in natuursteen. Vrijblijvend maken we hier ook een 3D-tekening van, zodat je een nog beter beeld krijgt van het eindresultaat.

 

Kleinschalige aanpak: persoonlijke aandacht maakt het verschil

Iedere nieuwe klant bezoeken we thuis. Om persoonlijk kennis te maken natuurlijk, maar ook om de situatie met eigen ogen te bekijken. Zo kunnen we u optimaal begeleiden en adviseren: u maakt zeker de juiste keuze.

Wil jij ook graag je interieur aanpakken? Neem gerust contact met ons op! Dan kijken we wat we voor jullie kunnen betekenen.

Inspiratie nodig?

Bekijk hier dan alvast enkele van onze realisaties van gashaarden.